REFERENDUM: V obvodoch Humenné, Vranov a Michalovce je priebeh hlasovania hladký

18.09.2010 Celý región

Vranov/Michalovce/Humenné 18. septembra (TASR) - Obvodné referendové komisie vo Vranove nad Topľou, Humennom a Michalovciach doteraz nezaznamenali žiadne podnety súvisiace s problémovým priebehom dnešného hlasovania. Stovky ...
\"Všetky miestnosti podľa hlásení jednotlivých okrskov sa otvorili včas, priebeh hlasovania je hladký, bez akýchkoľvek sťažností, \" uviedla pre TASR predsedníčka obvodnej komisie pre referendum v Humennom Renáta Vorobeľová. Ako dodala, onedlho sa do niekoľkých okrskov smerom na mesto Snina pôjde osobne pozrieť.

\"Všetko prebieha pokojne, prví dvaja členovia obvodnej referendovej komisie v Michalovciach šli nedávno na výjazd, \" informovala jej predsedníčka Monika Repková. Bez akýchkoľvek rušivých momentov prebieha hlasovanie aj vo vranovskom obvode. Pre TASR to potvrdil člen obvodnej referendovej komisie Dušan Kravec.

V michalovskom obvode je zapísaných 103.917, vo vranovskom 59.114 a humenskom 91.047 oprávnených občanov na hlasovanie v referende. Svoj názor môžu dnes vyjadriť vo viac ako 400 hlasovacích miestnostiach.

Mimo svojho bydliska sa môže zúčastniť plebiscitu prostredníctvom hlasovacích preukazov 618 ľudí z obvodu Michalovce, z regiónu Vranova nad Topľou a Humenného 304, respektíve 727 občanov.
 

Vyberte región